Don Damir Stojić i don David A. Leskovar

Seminar
7. srpanj - 11. srpanj 2024.

Teologija tijela II. modul

Prijaviti se mogu samo oni koji su prošli I. modul

Don Damir Stojić: član je Hrvatske salezijanske provincije. Za svećenika je zaređen 2002. g. Obnašao je službu studentskog kapelana u Zagrebu, zatim župnika na zagrebačkom Jarunu, a trenutno je vojni kapelan na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman”. Poznat je i kao voditelj brojnih duhovnih obnova diljem Hrvatske i inozemstva.  

U svojem radu osobito se bavi teologijom tijela prema katehezama pape Ivana Pavla II., s kojom se upoznao 2000. g. u Rimu tijekom pripreme za đakonsko ređenje. Od tada do danas neumorno naviješta i širi ovu poruku po čitavoj Hrvatskoj i šire.

Don David Leskovar: član je Hrvatske salezijanske provincije. Za svećenika je zaređen 2016. g. Svoju prvu svećeničku službu obavljao je kao voditelj oratorija i župni vikar na zagrebačkoj Knežiji. 2020. g. započeo je studij Teologije tijela u Philadelphiji koji je u tijeku, a od rujna 2021. imenovan je studentskim kapelanom u Zagrebu. U svojem radu također gorljivo navješta poruku teologije tijela koja je kako i sam svjedoči promijenila njegov život.

Ovaj seminar namijenjen je onima koji su odslušali I. modul (bilo u Zagrebu ili na Badiji) i žele više. Tijekom 4 dana ući će se u sadržaj 6 neobjavljenih kateheza pape Ivana Pavla II. koje zbog osjetljivosti i eksplicitnosti sadržaja nikada nisu javno pročitane na općim audijencijama srijedom, ali su sačuvane u izvornom rukopisu. Govorit će se o najintimnijim elementima ljudske ljubavi, o ljepoti i svrsi erosa. Je li eros izvor problema u našim životima ili je to Božji dar koji nas vodi do najintimnijeg susreta s Bogom?

Ukoliko želite sudjelovati u ovom programu, molimo vas da ispunite prijavni obrazac.
Nakon što pošaljete svoju prijavu, u naredno vrijeme dobit ćete naš uzvratni mail s naknadnim uputama.


Podsjećamo da su prijave isključivo online

Datum (dolazak-odlazak)*
Ime i prezime*
Broj odraslih*
Broj djece*
Broj telefona
Opcionalno
E pošta*

Za sve ostale informacije o sudjelovanju u programu možete nas kontaktirati putem maila samostanbadija@gmail.com 

Podržite nas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

HR12345856456465435